Viena no populārākajām jaunās paaudzes latviešu skatuves māksliniecēm – dziedātāja un dīdžejmeitene Ella jeb Elīna Fūrmane (attēlā) – dzimto zemi pameta pirms aptuveni gada, lai dotos uz ASV, kur viņa sevi apliecina ne tikai kā mūziķe, bet gatavojas spēkus izmēģināt arī modes pasaulē.

"Atgriežos pie modelēšanas," savus sekotājus sociālajos tīklos informē dziedātāja un norāda linku uz savu portfolio Mayhem modeļu datu bāzē.

Tur sniegta informācija arī par Ellas izmēriem - viņa norādījusi, ka ir 180 cm gara, sver 59 kilogramus, krūšu apkārtmērs ir 94 centimetri un C izmēra bļodiņas, bet vidukļa apkārtmērs - 69 centimetri.

Ella arī norādījusi, ka ir pieredzējusi modeles darbā, fotografējoties žurnāliem Playboy, Shape, FHM un Cosmopolitan un ir gatava gandrīz jebkādiem izaicinājumiem, tiesa, izņemot fotografēšanos kailai.

Par Elīnas gaitām svešumā viņas dzimtajā zemē informācijas ir maz - savos sociālo tīklu profilos viņa regulāri sekotājus informē par dažādiem pasākumiem Losandželosā, kuros viņa uzstājas kā dīdžejs, bet par to, kad Ella nolēmusi atgriezties Latvijā, viņa nestāsta.

Galerijā: ieskats Elīnas modeles pieredzē Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!