Latvijas iedzīvotājus lutina īsti vasarīgs laiks, tādēļ daudzu cilvēku prātus nodarbina jautājums, kā izvēlēties piemērotākās saulesbrilles. Tomēr ne visiem tās pilda tikai praktiskas funkcijas – dziedātājai Ellai jeb Elīnai Fūrmanei (attēlā) saulesbrilles ir arī svarīgs stila priekšmets.

"Man saulesbrilles vienmēr bijušas ļoti nozīmīgs aksesuārs. Brilles nēsāju gan ziemā, gan vasarā un atzīšos, ka sekoju līdzi pēdējām modes tendencēm," izklaides portālam Mango stāsta jaunā sieviete.

Dziedātāja, līdzīgi kā daudzas citas pašmāju un ārvalstu šovbiznesa zvaigznes, acis aiz tumšajiem stikliem slēpj ne tikai saulainās dienās, bet arī dažādos pasākumos un citviet, kur brilles vairs nepilda savu pamatfunkciju - acu pasargāšanu no ultravioletajiem stariem.

"Es brilles velku ne tikai tādēļ, lai aizsargātu savas acis, bet arī tāpēc, ka man bieži patīk mainīt savu tēlu," savu izvēli "uzcirst" acenes arī iekštelpās pamato Ella un atklāj, ka šim pavasarim viņa jau ir izvēlējusies savu saulesbriļļu stilu.

"Šobrīd man aktuālākais modelis ir "kaķveidīgās" brilles. Tās šim pavasarim šķiet vissievišķīgākās un atbilstošākās," stāsta Ella, kuras kolekcijā ir saulesbrilles no tādiem zīmoliem kā Gucci, Bottega Veneta, Balenciaga un Alexander McQueen.

"Esmu liela Dior briļļu fane, bet manā kolekcijā ir arī daudz briļļu bez zināma zīmola, jo esmu no tiem, kuri uzskata, ka viss atkarīgs no tā, kā tu pats to pasniedz," pārliecināta ir Ella.

Galerijā: ieskats dziedātājas Ellas ceļojumā uz Maiami šī gada pavasarī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!