Foto: Mango
Dziedātāja Elīna Fūrmane šovasar aktīvi koncertē ar koncertprogrammu "Welcome to the club", bet brīvajos brīžos rīko tematiskas ballītes saviem draugiem klubā "Coyote Fly".

"Kopš dienas gaismu ieraudzīja mans jaunais albums katru nedēļas nogali pavadu koncertos, lai arī darba ir pietiekami, vasara ir visīstākais laiks, lai satiktu draugus un kopā jauki pavadītu laiku. Tāpēc nolēmu brīvajos brīžos saviem draugiem uzrīkot tematiskas ballītes un ciemos uz Vecrīgas klubiņu "Coyote Fly" aicinu draugus un paziņas, kurus esmu noilgojusies redzēt," skaidro Ella, kuras rīkotās ballītes tematiski atšķirīgas.

Pirmo ballīti, kas bija veltīta Latvijas sieviešu basketbola izlases iekļūšanai Olimpiskajās spēlēs, Ella veidoja īpaši patriotiskās noskaņās, bet otru ballīti dziedātāja veidoja amerikāniskā stilā.

Naksnīgos burziņus Ella rīko viena un ja nepieciešama palīdzība dziedātājai talkā nāk arī "Coyote Fly" vadība.

Šovasar koncerti un ballīšu rīkošana aizņem visu laiku, tāpēc atpūsties pašmāju Jūrmalā Ella vēl nav paguvusi. Dziedātāja atklāj, ka no vasaras ūdenspriekiem viņa izmēģinājusi veikbordu un ar pirmo piegājienu Ella jau pārliecinoši stāvējusi uz veikborda dēļa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!