Foto: Mango
Jaunā dziedātāja Ella jeb Elīna Fūrmane (attēlā), kura pēdējā laikā savu mūziķes karjeru veido kā DJ Ella, pēdējā laikā kļuvusi par ļoti apspriestu personu, tomēr pašai dziedātājai sabiedrības reakcija uz viņas aktivitātēm ne vienmēr ir patīkama.

Lai arī Latvijas šovbiznesu skārusi krīze un populāri mūziķi koncertē aizvien retāk, Ella nesūdzas par darba trūkumu Latvijā, jo koncerti viņai esot teju katru nedēļas nogali. Arī aizvadītās nedēļas nogalē Ella muzicēja Latvijas blondīņu asociācijas Go Blonde festivāla atklāšanā, kā arī noslēguma pasākumā Pink Party.

"Pagaidām vēl neesmu emigrējusi kā daudzi latvieši uz citām valstīm, bet tuvākajā nākotnē noteikti aizbraukšu arī uz ārzemēm, uz kādiem pasākumiem un koncertiem. Vispār būs kaut kas grandiozs, bet nebūs īsti pareizi, ja tagad jau to izpaudīšu. Varu vien atklāt, ka augusta beigās jaunais projekts būs gatavs," sarunā ar Mango noslēpumaina ir Ella.

Dziedātāja atklāj, ka viņas vārds pēdējā laikā pa visu Latviju izskanējis diezgan skaļi. "Atgadījums tirdzniecības centrā Sky&More izskanēja ar pietiekoši skaļu skandālu, tad Amerika un pirms tam vēl Dejo ar zvaigzni. Tā kā šovbiznesā neesmu pirmo gadu, esmu novērojusi, ka, līdzko par mani presē parādās kāds raksts, tā tik daudz cilvēku sāk mani apspriest, ka man tas nav vajadzīgs. Līdzko palasu interneta komentārus par sevi, tā man uzreiz slikta dūša sametas. Man pēdējā laikā nav nekāda vajadzība sevi reklamēt, jo Latvijā tāpat esmu zināma."

Ella gribētu sevi pozicionēt un kļūt tikpat nepieejama Latvijas medijiem kā grupa Prāta vētra. "Viņiem nezvana un neviens netraucē, bet, kad viņiem ir ko teikt un viņi rīko koncerttūri, tad menedžments presei izsūta informāciju. Un pārējā laikā viņi neko daudz nerunā un nestāsta par sevi. Manuprāt, tas mūziķim ir labs veids, kā lieku reizi par sevi neatgādināt.

Skaidrs, ka cilvēkiem jau interesē mana privātā dzīve, bet es jau nedzīvoju citiem, bet gan sev. Vairāk gribu domāt par sevi, jo visus šos gadus esmu sniegusi intervijas un atbildējusi uz visiem jautājumiem.

Esmu skrējusi un darījusi, bet tajā pašā rezultātā, kaut vai par piemēru ņemot to pašu deju šovu, kad lietuvieši paņem mani šovā, uztaisa uz mana rēķina sev reitingus, bet man no tā kāds labums, ko es no tā ieguvu? Vienīgi superīgu deju partneri, jaunus draugus un iemācījos dejot. Tāpēc māksliniekiem lieki par sevi stāstīt - tā ir tikai un vienīgi zīmēšanās," analizē Ella.

Saviem lasītājiem Mango piedāvā noklausīties Ellas jaunāko radio singlu Get The Hell Out!

$sound_file = 'http://www.delfi.lv/temp/audio/Ella_GetTheHellOut.mp3';include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc";?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!