Foto: DELFI

Augustā tika dots starts Kanāla 2 veidotajam šovam Jaunā talantu fabrika, kurā ātri vien par vienu no apspriestākajiem dalībniekiem kļuva 24 gadus vecais Mārtiņš Ābelītis (attēlā no kreisās), kurš nekautrējās paziņot, ka ir nevainīgs. Lai gan oktobra vidū puisis šova telpas pameta, viņš nenožēlo, ka visai Latvijai atklājis šo savu intīmo noslēpumu.

"Šis šovs man bijis lielisks piedzīvojums. Esmu guvis krāsainu un neatņemamu pieredzi, tāpēc ir ļoti maz lietas, kuras nožēloju.  Sākumā likās dīvaini un negaidīti, ka kādam interesē tas, ka esmu nevainīgs, bet tagad ir prieks, ka varēju citiem parādīt, ka arī tādi cilvēki kā es eksistē un var būt pilnīgi normāla sabiedrības daļa.

Pašam gan ir žēl, ka mūsdienu sabiedrība nonākusi līdz tādam līmenim, ka tas, kas kādreiz bija tikums, nu jau tiek uzskatīts gandrīz par negodu. Ļoti žēl, ka tā," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Mārtiņš.

Piedaloties šovā, jaunietis ir iemantojis arī prāvu atbalstītāju un pielūdzēju pulciņu, kurš lielākoties savas simpātijas puisim izrāda virtuālajā vidē, sūtot vēstules un dāvaniņas.

"Tas uz mani iedarbojas kā milzīgs pozitīvisma lādiņš. Tagad jau ir patīkami saņemt šādu uzmanību, bet arī saprotu, ka, ja neturpināšu uzrunāt šo publiku, tad tas viss, ilgākais, pēc pāris mēnešiem, pazudīs. Cenšos atbildēt uz visām fanu vēstulēm, bet arī nebēdājos, ja kādu dienu tās nesaņemu," stāsta Mārtiņš.

Savukārt taujāts, vai, viņaprāt, nevainīgi puiši meitenēm šķiet pievilcīgāki un iekārojamāki, Mārtiņš atklāj, ka pagaidām viņa paziņojumam bijušas tikai pozitīvas sekas.

"Pašam uz šo jautājumu būtu grūti atbildēt, tāpēc savu viedokli balstu uz fanu vēstulēs lasīto. Esmu dzirdējis, ka meitenes novērtē manu apņemšanos un to ciena. Esmu arī vairākas reizes nosaukts par meiteņu sapņu puisi. Tas laikam nozīmē, ka atbilde uz šo jautājumu ir jā," savos secinājumos dalām jaunai talants.

Pagaidām Mārtiņš joprojām ir brīvs, bet viņš neslēpj, ka ļoti gribētu atrast īsto meiteni, taču puisis ir pārliecināts, ka dzīvē tādas lietas nemēdz notikt tik ātri, turklāt, viņš šajā jautājumā vienmēr bijis ļoti piesardzīgs un uzmanīgs - jaunietis vēlas vispirms meiteni iepazīt un tikai tad uzsākt attiecību veidošanu.

Lai gan šova telpās Mārtiņa sirdi iekaroja Elizabete Skrastiņa, laika gaitā, iepazīstot meiteni tuvāk, viņš saprata, ka neko nopietnu ar savu kolēģi nevēlas veidot, un simpātijas nebija abpusējas. Puisis skaidri zina, kādu draudzeni sev vēlas.

"Es vēlos būt kopā ar skaistu (šo ir grūti nodefinēt - kad ieraudzīšu, zināšu), smalku, patiesu, sirsnīgu, sievišķīgu un intelektuālu meiteni. Protams, ir arī svarīgi, lai mūsu pasaules uzskati būtu līdzīgi, jo uz tiem mēs katrs ceļam savu dzīvi," noslēgumā saka puisis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!