Foto: Privātais arhīvs

Pēc šķiršanās no šova Jaunā talantu fabrika kolēģes Ilzes Skarbules jaunais dziedātājs Rihards Andris Bērziņš (attēlā) ir atvērts jaunām attiecībām. Arī fanes nesēž rokas klēpī salikušas – puisis regulāri saņem zvanus no nepazīstamām personām.

"Attiecības es uztveru ļoti personīgi. Zinu, ka tad, kad satikšu savu īsto, man viss būs vienalga, tiksimies katru dienu, veltīšu sevi otram cilvēkam. Taču speciāli uz attiecību veidošanu neiespringstu - pašlaik man aktuālākas mācības un darbs studijā,'' sarunā ar DELFI Izklaidi atklāj Ričijs.

Fanu pastiprinātā uzvedība par meiteņu mīluli dēvētajam Rihardam problēmas nesagādājot. Komunikablais puisis pat smejas, ka ir interesanti saņemt zvanus no nepazīstamiem talanta cienītājiem un papļāpāt par dzīvi. "Patiešām nezinu, kur fani dabū manu numuru, bet mani tas nekādi netraucē," atvērts jaunām draudzībām ir dziedātājs.

Spēju sarunāties viņš cilvēkos vērtē ļoti augstu, un tā ir viena no galvenajām lietām, ko puisis meklē arī otrajā pusītē.  "Tas man ir galvenais arī attiecībās - lai cilvēks ir sakarīgs, spēj parunāties. Izskats ir otršķirīgs, bet teikšu godīgi - Latvijā vispār ir ļoti skaistas meitenes.

Es pazīstu daudzu valstu meitenes - esmu bijis Vācijā, Itālijā, citur Eiropā, un esmu sapratis, ka mums ir ļoti jālepojas ar savām meitenēm. Tiem, kas mūsu dāmas nespēj novērtēt, varu ieteikt - aizbrauciet uz Itāliju! Pēc īsa brīža gribēsiet atgriezties pie latviešu daiļavām," teic jaunais dziedātājs, kurš, kā pats smejas, pašlaik esot "pieejams".

Šoruden Rihards nesēž rokas klēpī salicis arī mūzikas ziņā. Jaunais talants sola drīzumā piedāvāt jaunu dziesmu, kā arī iesaistījies kādā starptautiskā projektā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!