Foto: AP/Scanpix
Aizvadītajā nedēļas izskaņā Londonā notikusi izsole, kurā izpārdotas dažādas leģendārajam amerikāņu dziedātājam Elvisas Preslijam piederošas lietas, starp kurām bija arī krietni vien savalkātas apakšbikses.

Blāvi zilās apakšbikses, uz kurām saglabājušās acīmredzamas liecības no rokenrola karaļa, izsolē bija iecerēts pārdot par 16 tūkstošiem ASV dolāru, bet mēģinājums cieta neveiksmi - solīti tika vien nieka 8000 dolāri, un relikvija jaunu saimnieku tā arī neatrada.

Pavalkāto apakšveļas gabalu ar gudru ziņu bija saglabājis Preslija tēvs, un īpašu vērtību tām piešķir fakts, ka dziedātājs šīs biksiņas bija valkājis zem viena no saviem baltajiem uzvalkiem kādā koncertā savā nāves gadā.

Tāpat izsoļu nama Omega Auctions izsolē bija iespējams iegādāties vēl aptuveni 100 dažādas ar Preslija dzīvi saistītas lietas - Bībeli un citas grāmatas ar paša dziedātāja veiktiem ierakstiem, rokudzelžus, kurus viņš izmatojis savās seksuālajās rotaļās, un citas mantas, no kurām daudzas slavenā dziedātāja faniem šķita kārdinošs ieguvums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!