Foto: Vida Press/Instagram.com/madonna/

Šonedēļ tika atzīmēta Valentīna diena, un mīlestības svētkos pārsteigumu saviem faniem sagādāja arī 58 gadus vecā mūziķe Madonna (attēlā) – viņa savā "Instagram" profilā publicēja muzikālu apsveikumu. Tiesa, daudzus sabiedējis skatuves mākslinieces izskats.

"Slima meitene gultā," video aprakstā vēstījusi Madonna, piebilstot, ka viņas dziedājums nav pārāk labs, tomēr tas nācis no sirds.

Lai gan daļa fanu pateikušies Madonnai par muzikālo sveicienu un uzslavējuši viņas sīkstumu, lielākais vairums gaidītās sajūsmas vietā dziedātājas sižetam veltījuši neizpratnes pilnus komentārus, kuros šausminājušies par šovbiznesa zvaigznes neveselīgo izskatu.

"Ak, Dievs, tas bija biedējoši," video komentējis kāds satraukts "Instagram" lietotājs. "Viņa izskatās briesmīgi," šausminājies kāds cits komentētājs.

Kāds sociālo tīklu lietotājs pat izvirzījis teoriju, ka Madonna bijusi reibumā. "Jūs taču saprotat, ka viņa dziedot bija piedzērusies? Madonna, es tevi mīlu, bet tavas acis ir pieplūdušas ar asinīm."

Virtuālie eksperti nav skopojušies ar neglaimojošām piezīmēm un Madonnas sejai veltījuši tādus komentārus kā "novecojusi", "velnišķīga", "pabriesmīga", "šausminoša" un daudzus citus aizskarošus vārdus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!