Foto: Privātais arhīvs

Popmūzikas karaliene Madonna 16. augustā svinēja savu 62. dzimšanas dienu. Notikumam par godu Madonna publiskoja vairāku fotoattēlu sēriju.

Savu jubileju Madonna svinēja kopā ar saviem bērniem un mīļoto vīrieti Jamaikā. Popmūzikas ikona savus fanus priecēja gan ar selfiju sēriju, gan svinību kadriem.

"Laiskās dzimšanas dienas kuces seja" – tā par attēlu virkni vēstīja pati māksliniece. Madonnas seja acīmredzami kļuvusi jauneklīgāka, un kāds komentētājs pat norādīja: viņa izskatās tā uz gadiem 26, nevis 62.

Vienlaikus daudzi citi dziedātājas cienītāji pauduši izbrīnu par izmaiņām viņas sejas pantos, jo vaibsti izskatoties gluži svešādi. Madonna arīdzan publiskoja video no vannasistabas, kurā viņa pošas savas dzimšanas dienas vakaram.

Svinību vakarā dziedātāja dāsni dokumentēja, kā Jamaikā atpūšas. Piemēram, pozējot pie marihuānas trauka ar "kāsīti" mutē. Dziedātāja svētkus svinēja mākslinieciskā atmosfērā, raksta "The People".

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna) on Aug 15, 2020 at 5:22pm PDT

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna) on Aug 16, 2020 at 7:48pm PDT

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna) on Aug 15, 2020 at 1:11pm PDT

Madonna ir mamma sešiem bērniem. Kopš pērnā gada rudens viņa ir kopā ar savas trupas dejotāju Ahlamaliku Viljamsu, kurš par dziedātāju ir 25 gadus jaunāks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!