Foto: Privātais arhīvs

Šonedēļ Šočos norisinās jauno izpildītāju konkurss "Jaunais vilnis", kurā svarīgs pienākums uzticēts arī Latvijas dziedātājam Intaram Busulim – viņš ir viens no žūrijas locekļiem un vērtē dalībnieku priekšnesumus. Savas gaitas festivālā mākslinieks naski dokumentē sociālajos tīklos.

Īpaši lielu fanu sajūsmu izraisījis Busuļa publicēts selfijs, kurā viņš tapis iemūžināts kopā ar Krievijas estrādes spīdekli Sergeju Lazarevu.

Arī Lazarevs ir konkursa žūrijas sastāvā un līdzās Busulim dala atzīme censoņiem, kas ik vakaru kāpj uz skatuves, lai pierādītu savu talantu.

Kā foto aprakstā norādījis Busulis, žūrijas darbiņš neesot no vieglajiem. "Uz mūsu pleciem gulstas liela atbildība. Un šajā bildē visu var saskatīt – gan tīro sirdsapziņu, gan atbildību," norādījis Busulis.

Jau vēstīts, ka konkursantus žūrijā vērtē tādi novērtēti un populāri ar mūziku saistīti ļaudis kā Igors Nikolajevs, Filips Kirkorovs, Antons Beļajevs, Sergejs Lazarevs, Andželika Varum, Leonids Agutins, Dimitriss Kontopuloss, Intars Busulis un arī mūzikas kanāla "Muz TV" ģenerāldirektors Armans Davletjarovs. Žūrijas priekšsēdētājs ir konkursa "tēvs" Igors Krutojs.

Konkursā šogad piedalās talantīgi mūziķi no 11 dažādām valstīm, tajā skaitā ASV un Kubas. Latviju Sočos pārstāv Gabriēla Zvaigznīte, Madara Dzintara-Pluša un Katrīna Anna Vīgante jeb grupa "Radio trio", kas pēc divām aizvadītām konkursa dienām ierindojas sestajā vietā.

Festivāls noslēgsies 29. augustā.

View this post on Instagram

Labdien ... 🥳 Добрый день .. 🤗 ..Būt žūrijā un lemt konkursantu likteņus nebūt nav viegli ... 🥴👽 Быть в жюри и решать судьбы конкурсантов не так уж легко ... 🙏🏻 Uz mūsu pleciem gulstas liela atbildība .. 🤲🏻 Это очень большая ответственность ... ☝🏻💯 ... Un šajā bildītē visu var saskatīt —> gan tīro sirdsapziņu, gan atbildību ... 🍾 И в этом фото видно всё —> и чистую совесть и ответственность ... 🗣.. ⭐️ @LazarevSergey ⭐️ #NewWave #НоваяВолна #JaunaisVilnis #СергейЛазарев #intarsbusulis #интарсбусулис #LuxuryExtreme

A post shared by iитαяѕ вυѕυℓiѕ 💎 (@intarsbusulis) on Aug 28, 2019 at 4:53am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!