Foto: Instagram.com/lienegreifane
Viens no veidiem, kā latviešu dziedātāja Liene Greifāne (attēlā) vislabprātāk lutina un iepriecina savus fanus, ir selfiju jeb pašbildīšu publicēšana. Šonedēļ mūziķe padalījusies ar pašportretu, kas viņas atbalstītāju vidū raisījis lielu sajūsmas vētru.

Trešdienas. 1. marta, pievakarē dziedātāja savā "Instagram" profilā publicējusi selfiju, kurā, kā atzinuši daudzi komentētāji, Liene izskatās žilbinoša, bet tajā pašā laikā pavisam svešāda.

Fotogrāfijā Liene izskatās pēc īstenas dīvas – viņas sejiņa ir perfekti gluda, izskaistināta ar vieglu grimu, un to ieskauj mākslinieces zeltainās matu cirtas.

Neilgā laikā foto saņēmis simtiem sarkano sirsniņu jeb "patīk" un arī prāvu komentāru birumu. "Tā tiešām tu? Skaisti izskaties," Lienes vizuālajam izskatam komplimentu veltījusi kāda komentētāja. "Neesi sev līdzīga, bet labi," prātojusi kāda cita dziedātājas sekotāja.

Tiesa, nevienam nav noslēpums, ka puiši un meitenes pirms publicēšanas sociālajos tīklos bildītes nereti uzfrišina kādā bilžu apstrādes programmā, un, iespējams, arī Liene izmantojusi kādas selfiju izskaistināšanas aplikācijas palīdzību.

#ВГИК #selfie

A post shared by Liene Greifāne (@lienegreifane) on Mar 1, 2017 at 10:57am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!