Foto: Privātais arhīvs

Straujiem soļiem tuvojas vasara, un vairāki populārie latvieši pievērsušies fiziskajām aktivitātēm, lai pludmales sezonā izskatītos pēc iespējas labāk. Viņu vidū ir arī šova Jaunā talantu fabrika uzvarētāja Aminata Savadogo (attēlā).

Pēdējā laikā gluži vai par normu kļuvis sporta zāles apmeklējumu iemūžināt arī foto, ko vēlāk izlikt publiskai apskatei, un šim piemēram sekojusi arī Aminata, kas tīmekļa vietnē Facebook un foto vietnē Instagram padalījusies ar vairākiem selfijiem, kuros izrāda savu trenēto ķermeni.

Aminata vienmēr varējusi lepoties ar ļoti slaidu augumu, un dziedātājas publicētajos foto redzams, ka treniņu rezultātā viņas jau tā šmaugais viduklis kļuvis vēl tievāks, ko novērtējuši arī viņas atbalstītāji un draugi, kas meiteni burtiski apbēruši ar komplimentiem.

Kā liecina pie bildēm izlasāmā informācija, talantīgā vokāliste trenējas daudzu slavenību iecienītajā Veselības fabrikā - šo pašu sporta klubu apmeklē arī šlāgeriste Liene Šomase, kura, līdzīgi kā Aminata, savas fiziskās aktivitātes nereti iemūžina selfijos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!