Foto: DELFI

Trešdienas, 18.marta, vakarā koncertzālē Rīga savu pirmo albumu Vientuļā zvaigzne prezentēja viena no daudzsološākajām jaunajām Latvijas dziedātājām – Antra Stafecka (attēlā). Īpašajā koncertā kā viesi piedalījās teju visi pašmāju estrādes grandi.

Dziedātājas albuma prezentācijas koncerts bija patiesi pārdomāts un skatītājiem nelika vilties. Māksliniece priecēja ne tikai ar tērpu maiņu, bet arī interesantiem duetiem. Uz skatuves kā īpašie viesi kāpa Antras draugi - Maestro Raimonds Pauls, Uldis Marhilēvičs, Igo, grupas Otra puse un Colt.

Pēc koncerta dziedātāja nesteidzās mājās, bet aprunājās ar saviem faniem un dāsni dalīja autogrāfus, pēc kuriem bija liels pieprasījums. Koncerta apmeklētāju vidū bija arī daudzi pazīstami pašmāju mūzikas gardēži un šovbiznesa pārstāvji, kā arī, protams, Antras ģimene.

Antras debijas albumā atrodamas gan jau pazīstamas un panākumus guvušas dziesmas kā Kļūdu paradīze un Supernova 2015 hits It's The Night, gan jauni skaņdarbi.

"Ko varēsiet sajust, klausoties šo albumu? Savu dvēseli! Veidojot šo albumu, vēlos panākt tikai to, lai pēc iespējas vairāk cilvēku sāk noticēt sev, saviem sapņiem, un lai tiešām būtu garantija tam, ka viņi spēj noticēt galvenokārt savai dzīvei!" tā savu veikumu raksturo pati Antra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!