Foto: Privātais arhīvs

Mūziķis un nemirstīgā hita Pīlādžoga autors Sandis Kiops (attēlā) kopš attiecību uzsākšanas ar savu Dainu kļuvis par regulāru restorānu apmeklētāju. Ar kārdinošiem kadriem no Rīgas labākajiem restorāniem Kiops labprāt padalās sociālajos tīklos, iedvesmojot arī fanus kārtīgām maltītēm.

"Labu restorānu un krodziņu apmeklēšana mums ar mīlestību Dainu ir svēta lieta, jo Daina pati nāk no ēdināšanas pasaules. Viņai Rīgā pieder divi krogi - Grīvas krogs un Miera osta," sarunā ar DELFI Izklaide savu jauno aizraušanos ar gastronomiskiem priekiem atklāj Kiops.

Simpātiskais pārītis gan nesmādē arī citus krodziņus. Abi labprāt izbauda piedāvājumu gan citās Rīgas ēstuvēs, gan regulāri dodas ceļojumos, kuros nobauda dažādu valstu virtuves.

"No Latvijas restorāniem esam iecienījuši Rozengrālu, Vairāk saules, Fazendu un dažādus austrumu restorānus," pārīša gaumi atklāj mūziķis. Viņam patīk kārtīgi paēst, un šajā ziņā Kiopam ļoti paveicies, jo Daina labprāt gatavo savam mīļotajam.

"No zivju ēdieniem man vislabāk garšo haizivs, bet no gaļas, protams, īstu vīru ēdiens - vidēji cepts cūkgaļas steiks. Es pats arī māku gatavot ēst, bet mājās gatavo Daina, jo neviens tā nespēj uztaisīt ēdienu kā mana mīlestība.

Daina gatavo visgaršīgāk no visām sievietēm, ko esmu pazinis. Daudz gardāk arī par glaunos restorānos gatavotu ēdienu. Daina mani mājās arī ļoti bieži lutina ar dažādām delikatesēm.

Kā piemēru varu minēt vācu delikatesi Königin pastete, ko pasniedz tikai augstas klases restorānos kā sākuma ēdienu. Domāju, ka diez vai kāda sieviete vēl Latvijā gatavo šādus ēdienus savam mīļotajam pirms gulētiešanas," var palepoties Kiops.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!