Foto: Vida Press

Aizvadītajā nedēļā pasauli šokēja vēsts, ka kanādiešu izcelsmes dziedātājs un daudzu mazu meitenīšu elks Džastins Bībers (attēlā) Maiami arestēts par sēšanos pie auto stūres reibumā un neprātīga dragreisa sarīkošanu pilsētas ielās.

Pāris dienas pēc iznākšanas no ieslodzījuma vietas Bībers jau bija sastopams kādā Panamas pludmalē, kur viņš filmējās, mežonīgi traucoties pa smiltīm ar kvadriciklu, goroties un taisot emocionālas grimases.

Uz filmēšanos 19 gadus veco popmūzikas zvaigzni pavadīja modele Šantele Džefrīza, kura, iespējams, ir arī viņa mīļotā meitene, bet pludmalē puisi ielenca meitenīšu pūlis, kuras vēlējās vien palūkoties uz savu elku, bet drosmīgākās pat mēģināja viņam pieskarties.

To, ka arests nav mazinājis Bībera popularitāti un mazas meitenītes vēl aizvien jūk prātā viņa dēļ, apliecina ne tikai fanu uzvedība pludmalē, bet arī pie ieslodzījuma vietas un viesnīcas, kurā pēc aresta, iespējams, bija apmeties dziedātājs.

Gan pie cietuma, gan hoteļa drūzmējās ne tikai fotogrāfu pūļi, bet arī Bībera pielūdzēji, kuri turēja gatavībā savus viedtālruņus, lai, zvaigznei parādoties, to iemūžinātu, bet dažas meitenes pēc sava elka ieraudzīšanas krita mērenā histērijā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!