Foto: Publicitātes foto

Šova "X Faktors" žūrijas pārstāvis un mūziķis Intars Busulis kopā ar grupas "Baritoni" puišiem šoruden pieņēmis jaunu izaicinājumu – nepilnu septiņu nedēļu laikā atbrīvoties no liekajiem kilogramiem un uzlabot savu pašsajūtu.

Izaicinājuma laikā puiši ievēros sabalansētu un katram individuāli izstrādātu uztura plānu, kā arī sportos gan mājās, gan kopā ar treneri Paulu Freimani. Izaicinājums noslēgsies līdz ar "X Faktora" finālu 16. decembrī.

Lai arī puišu kopīgā apņemšanās un vēlme sākotnēji bija atbrīvoties no kopumā 28 kilogramiem liekā svara, pēc tikšanās ar uztura speciālisti tapa zināms, ka ieteicamais svars, no kura kopīgi jāatbrīvojas, ir 32 kilogrami.

Grupas "Baritoni" mentora Intara Busuļa auguma garums ir 174 centimetri, svars – 91 kilograms, taču izaicinājuma beigās Intars sapņo svērt vien 82 kilogramus.

Mārtiņš Strods ir 184 centimetrus garš un sver 88 kilogramus. Tievēšanas laikā viņš plāno atbrīvoties no četriem kilogramiem.

Normunds Litovnieks ir 179 centimetrus garš, sver 92 kilogramus, taču sapņo būt par septiņiem kilogramiem vieglāks.

Artūrs Puncuļs ir 182 centimetrus garš un sver 76 kilogramus. Artūrs piedalās izaicinājumā, lai atbalstītu draugus un uzlabotu savu fizisko formu, iespējams, tiktu arī pie "sešpakas". Pēc konsultācijas ar uztura eksperti tika apstiprināts, ka, lai Artūrs sasniegtu mērķi, ir jāatbrīvojas no trīs kilogramiem svara.

Savukārt Ingars Puncuļs ir 188 centimetrus garš un sver 102 kilogramus. Dziedātājs ļoti nopietni gatavojas notievēt un atbrīvoties no deviņiem kilogramiem.

Tam, kā puišiem veiksies ar tievēšanu, varēs sekot līdzi šova "X Faktors" mājaslapā, kā arī raidījumā "Bez Tabu".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!