Foto: Privātais arhīvs

Tie, kas cītīgi seko līdzi notikumiem pašmāju populāro ļaužu dzīvēs, noteikti zina, ka dziedātājs Dons, īstajā vārdā Artūrs Šingirejs, jau kādu laiku vairs nav uzskatāms par brīvu vīrieti. Viņu vieno romantiskas attiecības ar modeli Madaru Mālmani, un pēdējā laikā pāris vairs nevairās kopā apmeklēt saviesīgus pasākumus.

Pašmāju prese jau pērn vēstīja, ka mūziķim parādījusies draudzene. Tiesa, Dons par savu privāto dzīvi pēdējos gados vairījies runāt un arī jaunās attiecības viņš publiski nekomentēja.

Šopavasar Kaspara Rogas filmas "Meklējot Mr. Kauliņu" pirmizrādi Dons apmeklēja kopā ar Madaru, un pašmāju preses fotogrāfiem pirmoreiz izdevās mūziķi un modeli iemūžināt kopā.

Savukārt šonedēļ Dons un Madara kopā redzami pašmāju šovmeņa Renāra Zeltiņa publiskotā fotogrāfijā.

Zeltiņš ceturtdien, 4. jūlijā, "Instagram" padalījies ar melnbaltu bildi, kurā iemūžināts viņš ar savu sievu Ievu, Dons ar Madaru un Dāvis Bertāns ar laulāto draudzeni Annu.

"Greitpīpls," savu kompāniju par "lieliskiem cilvēkiem" nodēvējis Zeltiņš.

Atgādinām, ka Dons agrāk bija precējies ar dziedātāju Lindu Kalniņu jeb Lily. Pāris savulaik iepazinās šovā "Talantu fabrika". Gredzeni tika mīti 2009. gadā, bet četrus gadus vēlāk šī savienība tika oficiāli šķirta.

View this post on Instagram

g r e i t p ī p l s

A post shared by Renārs Zeltiņš (@renarszeltins) on Jul 4, 2019 at 12:58am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!