Foto: Privātais arhīvs
Lai gan pierasts, ka sabiedrībā zināmas personas sociālajos tīklos ļauj saviem sekotājiem ielūkoties visdažādākajās savas privātās dzīves norisēs, dziedātāja Lily jeb Linda Kalniņa (attēlā) sarūpējusi patiesi privātu fotogrāfiju – viņa pozējusi lauku tualetē.

Pirms pāris gadiem Lily kopā ar savu toreizējo dzīvesbiedru - dziedātāju Donu jeb Artūru Šingireju - pārcēlās uz dzīvi Londonā, un ilgu laiku par pievilcīgo gaišmati dzimtenē ziņas bija ļoti skopas.

Šovasar meitene viesojas Latvijā un nelaiž garām iespēju par sevi atgādināt - intervijās viņa labprāt stāsta, kā ārzemēs atpūšas dažādu slavenību kompānijā, tāpat viņa vairāk kā pēc četru gadu pauzes izdevusi jaunu dziesmu.

Lily privātās dzīves notikumiem iespējams sekot līdzi arī viņas Instagram fotoblogā, kur viņa šonedēļ publicējusi pat ļoti atklātu fotogrāfiju, kādu neviena Latvijas slavenība līdz šim nebija sadūšojusies izlikt apskatei - viņa pozējusi lauku tualetē.

"Īsti draugi man seko visur. Gadās, ka doma par to, ka mēs visi darām vienu un to pašu tikai katrs savā būdiņā mani kaut kā nomierina. It sevišķi brīžos, kad jātiekas ar kādu, kurš uzdzen satraukumu," pārdomās par atejām dalījusies dziedātāja.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!