Foto: Privātais arhīvs

Milzīgu tautas interesi pēc atgriešanās šovbiznesā izpelnījusies simpātiskā dziedātāja un fitdance trenere Solla jeb Solvita Avakjana. Talantīgā dziedātāja pamanīta arī ārzemēs – Solla (attēlā) nupat atgriezusies no ļoti veiksmīga koncerta Itālijā.

"Biju aizbraukusi uz Bari, kas ir Dienviditālijā. Kad ierados, bija auksti - apmēram +5 grādi - un ļoti vējains. Kad braucu prom, bija jau +17," sarunā ar DELFI Izklaidi ceļojuma galamērķi atklāj Solla.

Taču ne jau atpūta bijusi mākslinieces galvenais mērķis - Bari Solla apciemojusi profesionālos nolūkos. "Man bija uzstāšanās ar savu dziesmu angļu valodā - Why Love You modernā klubā Palacekafe.

Pēc uzstāšanās es vienkārši dejoju un čiloju. Kluba menedžeris man pienāca un uzrunāja. Teica, ka es tik forši dejoju uz papēžiem - lai es pieejot pie DJ pults, uzvelkot austiņas, dejojot un uzkurinot publiku," negaidīto piedāvājumu Itālijas klubā atceras Solla.

Viņa pieņēmusi izaicinājumu, un publika bijusi sajūsmā. "Visi skatījās uz mani un smaidīja kā no jauna pamodušies no manas uzkurināšanas! Man drīzumā jāiemācās strādāt pie pults - varbūt kļūšu par dziedošo dīdžejmeiteni. Es zinu, ka tas nav grūti - vienkārši jājūt mūzika un ritms," iedvesmas pilna ir Solla.

Taču ar to Sollas fenomenālie panākumi neaprobežojas - viņas dziesma pēc iespaidīgā šova iekļuvusi Itālijas radio rotācijā. "Es ļoti patīku itāļiem. Viņi ne tikai ļoti labi pieņēma mani uz skatuves, bet ir arī mani jaunie draugi.

Iepazinos ar itāļu menedžeri Roberto, un viņš man piedāvāja uztaisīt koncertu ar savām dziesmām un arī kaverversijām. Ļoti inteliģents, mierīgs un šarmants vīrietis, žēl, ka jau precēts, jo man patīk tāda tipa vīrieši.

Varbūt braukšu uz turieni padzīvot, pastrādāt, pamācīties itāļu valodu. Tur var arī filmēt klipus. Un vasarā Itālijā ir daudz iespēju koncertēt. Sarunāšu. Man vajag pelnīt naudu, Latvijā nav pietiekami, ko darīt," nākotnes vīziju atklāj Solla. Jau februārī Solla plāno atriezties Itālijā, lai uzstātos nu jau ar plašāku programmu.

"Esmu jau sākusi gatavot kaverversijas, ko izpildīt Itālijā. Manā programmā pārsvarā ir krievu dziesmas, bet Eiropā un Itālijā tādas nevienam nav vajadzīgas," skaidro Solla. Īsā laikā viņa plāno apgūt 12 dziesmas, lai jau februārī tās izpildītu koncertos Itālijā.

Saulaino zemi viņa jūt kā savējo arī gardo ēdienu dēļ. "Es mīlu picu un pastu, visu itāļu virtuvi. Ēdu, cik gribēju, katru rītu brokastīs baudīju olas un mocarellas sieru, bet nepieņēmos svarā. Ik rītu sāku ar 100 pietupieniem," sajūsmā par piedzīvoto ir Solla.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!