Foto: Privātais arhīvs

Populārais latviešu mūziķis un grupas Credo solists Guntis Veits janvāra vidū devies uz Bangkoku. Mākslinieks ārzemēs meties degustēt vietējos labumus, tostarp dažādus kāpurus, reizē sajūsminot un šokējot savus fanus.

Veits jau no pirmās ceļojuma dienas sācis iepazīt vietējās kulinārās tradīcijas, atrādot eksotiskās zemes gardumus arī faniem savā Facebook profilā. Mākslinieks nomēģinājis ielu tirdziņos nopērkamas uzkodas, mielojies ar grilētu kalmāru un jūras velšu zupu.

Taču īstu sajūsmas vētru sociālajos tīklos izraisījušas Veita 18. janvāra vakariņas. Kā atklāj pats Veits, tajās viņš baudījis, "sienāžus, kāpurus, siseņus un vardes". Lai apstiprinātu savu vārdu patiesumu, Veits ievietojis sociālajos tīklos arī bildes, kurās redzams, mielojoties ar šiem labumiem.

Kā jau tas bija sagaidāms, attēli virtuālajā vidē radījuši milzu ažiotāžu. Kamēr daļa ļaužu šausminājušies un brīdinājuši Veitu, lai ar savām pārgalvībām nenoķer kādu "vietējo zarazu", citi jūsmojuši par mākslinieka drosmi.

Mūziķa atbalstītāji priecājušies, ka Veits esot "foršs visēdājs", un metušies tincināt, lai padalās sajūtās, kā garšoja. Protams, fani savu sajūsmu pauduši arī ar "patīk" sirsniņu simtiem un daloties ar šīm bildēm.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!