Foto: Vida Press

Amerikāņu dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa šonedēļ atzīmēja apaļu jubileju – viņai 24. jūlijā apritēja 50 gadi. Par godu šim īpašajam notikumam gaviļniece bija sarīkojusi krāšņas dzīres.

Ārzemju mediji vēsta, ka svinības notikušas privātā savrupnamā Maiami. Lopesas jubilejas ballīti sponsorējis apģērbu zīmols "PrettyLittleThing" un saulesbriļļu brends "Quay Australia".

Tā kā ballīti atbalstījuši sponsori, tās sākumā ekskluzīvajā pasākumā ļauts ielūkoties arī preses fotogrāfiem, kuri tabloīdiem sarūpējuši tik ļoti kārotos svinību foto.

Lopesas krāšņajā burziņā dominēja zelta un baltā krāsa, un arī pati svētku vaininiece bija saģērbusies sievišķīgā "Versace" metālkrāsas kleitiņā.

Gaviļniece tika godināta ar milzu torti vairākos stāvos, bet svētku kulminācijā tika sarīkots pasakaini skaists salūts. Dziesmas un dejas turpinājušās līdz pat agrai rīta stundai, vēsta slavenību dzīvi atspoguļojošie ārzemju mediji.

Starp burziņa viesiem bija tādas zināmas šovbiznesa zvaigznes kā dziedātā Ašanti, producents un mūziķis Dj Khaled, reperis Fat Joe un daudzi citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!