Foto: Publicitātes foto

Šoruden, sākoties šovam "X Faktors", mūziķis Intars Busulis un grupa "Baritoni" pieņēma tievēšanas izaicinājumu. Brašie vīri vairākas nedēļas cītīgi sportojuši un sekojuši līdzi savam uzturam, un muzikālā projekta fināla priekšvakarā plašākai sabiedrībai iespējams novērtēt viņu pūliņu rezultātus.

Kungi piedzīvojuši pārsteidzošas izmaņas savā izskatā un arī pašsajūtā. Sākotnēji tievētāji bija apņēmušies pa visiem kopā atbrīvoties no 28 kilogramiem, bet rezultātā zaudēti 44 kilogrami.

Puiši uzsāka kopīgu izaicinājumu, lai uzlabotu savu dzīves kvalitāti, veselību un pašsajūtu. Grupas "Baritoni" dalībnieki un viņu mentors Intars gandrīz divus mēnešus izaicināja sevi, pilnībā mainot ēšanas paradumus, apgūstot veidus, kā pagatavot uzturvielām bagātas maltītes un neizpalika arī regulāri treniņi kopā ar treneri Paulu Freimani vai individuāli mājās.

Uzsākot maratonu, grupas "Baritoni" mentors un mūziķis Intars Busulis bija pārliecināts, ka dabiskā un veselīgā veidā viņam izdosies atbrīvoties no vismaz sešiem kilogramiem, taču rezultāts pārsteidza pašu Intaru, kurš izaicinājuma sākumā svēra 91 kilogramu, bet tagad sver vairs tikai 81 kilogramu.

Pārsteidzošas pārmaiņas ir piedzīvojis arī Ingars Punculis, kurš svēra 101,6 kilogramus. Izaicinājuma laikā, ievērojot patiesi sabalansēta uztura programmu un aktīvi sportojot, Ingars ir zaudējis 11 kilogramus liekā svara. Savukārt Ingara brālis Artūrs pie "sešpakas" gan nav ticis, toties ķermeņa reljefs ir kļuvis krietni pievilcīgāks, līdztekus arī zaudēti pieci kilogrami svara.

Tikpat veiksmīgi, cik Ingaram, ir veicies arī Normundam, kuram izaicinājumā pievienojās sieva. Normunda kārotais svars bija 85 kilogrami, kas nozīmēja atbrīvoties no septiņiem kilogramiem, taču, ieguldot pamatīgu darbu, disciplīnu un gribasspēku, Normunds nu sver tikai 82,2 kilogramus.

Savukārt Mārtiņš, kurš svēra 88 kilogramus, projektam noslēdzoties, sver 80 kilogramus un ir ļoti apmierināts ar iegūto rezultātu. "Tievēšana bija kā "smaga" un atklāta saruna pašam ar sevi. Jaunā dzīvesveida pieņemšana pieprasīja lielu gribasspēku un stipru raksturu. Jau pēc pirmās nedēļas organisms bija gatavs padoties, lūdzot atgriezties vecajās sliedēs, taču, kad izturi trīs nedēļas, pazūd gan vēlme pēc saldumiem, gan ilgas pēc treknumiem. Kas var būt labāks par uzvaru pār sevi?" tā Mārtiņš.

Busuļa un "Baritonu" darba augļus uz skatuves varēs novērtēt svētdienas, 16.decembra, vakarā, kad notiks šova "X Faktors" lielais fināls.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!