Foto: F64

Pirmdienas, 22. jūlija, vakarā lidostā Rīga ieradās virkne Krievijas šovbiznesa spīdekļu, kuri taisnā ceļā no lidostas devās uz Jūrmalu, lai sāktu gatavošanos jauno izpildītāju konkursam Jaunais vilnis 2013.

Viens no pirmajiem Rīgā ieradās festivāla galvenais rīkotājs Igors Krutojs, kuru kopā ar ģimeni - sievu Olgu, meitu Aleksandru un mammu Svetlanu - uz Rīgu atveda ar privāto lidmašīnu.

Vēlāk vakarā lidostas VIP zonā sākās īsta rosība - ar reisiem no Maskavas Rīgā ieradās Leonīds Agutins, kura autorvakars notiks 26. jūlija vakarā, Ļera Kudrjavceva, Valērijs Ļeontjevs, Sergejs Lazarevs un citi Jaunā viļņa mākslinieki.

Pirmdien Rīgā ieradās arī itāliešu dziedātājs Toto Kutunjo, kurš šogad darbosies arī Jaunā viļņa žūrijā - no lidmašīnas Kutunjo izkāpa, tērpies īspiedurkņu krekliņā, bet ātri vien lūkojās pēc siltāka ietērpa un brīnījās par nemīlīgajiem laika apstākļiem Rīgā.

Jau vēstīts, ka Jaunais vilnis 2013 norisināsies no 23. līdz 28. jūlijam, un tā ietvaros jautrība augstu vilni sitīs ne tikai Jūrmalā, bet arī Rīgā - 26. jūlija vakarā 11. novembra krastmalā notiks diskotēka ar daudzu Krievijas populāro dziedātāju uzstāšanos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!