Foto: F64

Aizvadītajās brīvdienās vairāki sabiedrībā zināmi cilvēki piedalījās ātrās ēdināšanas restorāna McDonald's rīkotajā labdarības akcijā McHappy Day, kuras mērķis bija vākt līdzekļus bērnu veselības aprūpei Latvijas lauku rajonos.

Svētdien  visos 11 McDonald's restorānos notikušo labdarības pasākumu jau līdz dienas vidum bija apmeklējuši vairāk nekā 10 tūkstoši cilvēku, bet vienā no centra ēstuvēm aiz letes rosījās dziedātāja Jenny May (attēlā), aktieris Andris Bulis un mūziķis Jānis Stībelis.

"Tuvojas Ziemassvētku laiks, un sirds paliek arvien plašāka un plašāka. Šādus labdarības pasākumus kā McHappy Day būtu nepieciešams rīkot vairākas reizes gadā. Lai labi darbi vairo prieku gan mums, gan citiem, un novēlu visiem bērniem, lai acīs mirdzums, cerība un ticība!" pēc pasākuma prieku par akciju pauda Jenny May.

Arī Stībelis slavēja šāda veida labdarības pasākumu, uzsverot, ka akcijas mērķis - palīdzēt nodrošināt lauku bērniem bezmaksas veselības aprūpi - ir ļoti cēls, un tam nepieciešams visas sabiedrības atbalsts.

Līdz pat vēlam vakaram visos McDonald's restorānos to apmeklētājiem tika piedāvāta plaša pasākumu programma - kafijas dekorēšanas paraugdemonstrējumi, origami veidošanas, seju apgleznošana un citas izklaides, kas pulcēja plašu interesentu loku.

Ikviens McHappy Day apmeklētājs varēja sniegt savu ieguldījumu dažādos veidos "Mobilā veselības aprūpes centra" darbības nodrošināšanai - gan iegādājoties īpašu rokassprādzi, gan ziedojot naudu tam paredzētajās ziedojumu kastītēs.

Tāpat McDonald's ziedos svētdien iegūtos ieņēmumus no kartupeļu frī pārdošanas, tādējādi nodrošinot maksimāli lielāko ziedojumu summu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!