Foto: F64

Pazīstamā dziedātāja un raidījuma Dzintara dziesmas vadītāja Liene Šomase (attēlā) atradusi brīnumlīdzekli, kas viņai palīdz relaksēties un atbrīvoties no ikdienas skrējienā uzkrātā stresa, reizē vienkārši un bez lielas fiziskas piepūles uzlabojot ķermeņa aprises.

"Šo procedūru man ieteica draudzene, un sākumā nepievērsu uzmanību, kas tas ir. Vienā brīdī sapratu, ka gribu pamēģināt, un šobrīd jau esmu atkarīga no Figura Line masāžām," DELFI Izklaidei draudzenes ieteikto brīnumlīdzekli masāžu atklāj Šomase.

Viņu kā sievieti, kura allaž rūpējusies par savu fizisko formu un kā jau enerģiska skatuves māksliniece nereti cīnījusies ar stresu un bezmiegu, piesaistījis tas, ka šī procedūra solījusi risināt visas problēmas uzreiz - gan atjaunot emocionālo līdzsvaru, gan uzlabot fizisko formu.

Tāpat Figura Line sola uzlabot ādas stāvokli, samazināt galvassāpes, uzlabot vielmaiņu un visu organisma pašsajūtu kopumā. Liene, kura laika gaitā pati izmēģinājusi dažādas skaistuma procedūras un atzīst tikai tās, kuras ir dabīgas un uzlabo veselību, vēlējusies pati pārliecināties par to, vai tas viss nav tukši solījumi.

"Desmit reizes atnācu uz procedūru, un man ir skaidrs, ka noteikti nākšu vēl! Beidzot varu teikt, ka naktīs labi guļu. Jūtu, ka manī pazudis ikdienišķais stress, esmu pilna enerģijas, turklāt esmu zaudējusi jau piecus centimetrus gurnu apkārtmēra, lai gan jau iepriekš nebiju resna.

Un beidzot esmu sākusi dzert ūdeni. Iepriekš nekādi nevarēju sevi uz to piespiest, bet nu rokas pašas sniedzas pēc ūdens glāzes. Jūtu pozitīvas pārmaiņas visā ķermenī," ieguvumus no procedūras uzskaita dziedātāja.

Figura Line ir limfostimulācijas masāža, kuras laikā ar īpašu, Latvijā ražotu, kustīgu masāžas rīku tiek izmasēts viss ķermenis. Būtiski tas, ka masāžas aparātā iekšā atrodas infrasarkanās gaismas stars, bez kura palīdzības procedūrai nebūtu vēlamā efekta.

Masāžas laikā tiek uzlabota limfas plūsma, un tas nozīmē, ka ar šo procedūru iespējams ātri un efektīvi samazināt ķermeņa apkārtmēru, nostiprināt ādu un iznīcināt celulītu. Procedūras laikā iespējams bez piepūles, baudot patīkamu masāžu, atbrīvoties no 500 kalorijām.

"Pateicoties šai procedūrai, beidzot esmu guvusi iekšējo mieru. Iesaku to ikvienai sievietei, jo ikviena no mums ikdienas skrējienā pelnījusi ik pa laikam atrast stundu, ko veltīt vienīgi sev. Man ir interesanti procedūras laikā iepazīt citas apmeklētājas, un uzzināt, ka neviena par procedūru neko sliktu nav teikusi.

Tas tiešām ir kaut kas ļoti, ļoti labs - ja es par to nebūtu pilnībā pārliecināta, es to citiem neieteiktu par nekādu naudu," vērtīgajā pieredzē dalās dziedātāja.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!