Foto: Privātais arhīvs

Muzikālā konkursa Supernova 2015 mērķis ir atrast labāko dziesmu un izpildītāju, kas Latviju šogad godam pārstāvēs Eirovīzijas konkursā Vīnē. Pat ja šajā izvēlē kaut kas noies greizi, konkurss Latvijai atklājis jaunu un spilgtu talantu – dziedātāju MNTHA (attēlā).

19 gadus vecā Marija Mickeviča pirms tam plašākai publikai nebija zināma - viņa bija uzstājusies vien skolas pasākumos un dažādos lokālos konkursos, bet pēc parādīšanās pirmajā Supernova pārraidē kļuva par īstu pašmāju sensāciju.

"Tā meitene ar zilajiem matiem", kā viņu dēvē tie, kuri nespēj atcerēties viņas skatuves vārdu, arī pirms dalības šovā ir savu tēlu atsvaidzinājusi ar dažādiem neparastiem un oriģināliem aksesuāriem, iespējams, tādējādi uzsverot savu "esmu tāda, kāda esmu" attieksmi.

Tāpat viņas sociālajos tīklos ievietotā informācija liecina - savulaik meitene ar panākumiem piedalījusies ne tikai dažādos muzikālos konkursiņos, bet arī apmeklējusi fantāziju spēļu salidojumus, kur parasti pulcējas komiksu varoņu un citu izdomātu tēlu fani.

Svētdien, 22. februārī, MNTHA un vēl trīs konkursa Supernova finālisti - Markus Riva, grupa ElektroFolk un Aminata - tiksies izšķirošajā cīņā, kad cīnīsies vairs tikai par skatītāju simpātijām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!