Foto: Vida Press
Šīs nedēļas sākumā Ņujorkas Metropolitēna mākslas muzejā norisinājās viens no prestižākajiem un smalkākajiem ikgadējiem šovbiznesa pasākumiem – Tērpu institūta labdarības noslēguma balle "Met Gala", kas vienkopus pulcēja slavenākos un bagātākos izklaides industrijas pārstāvjus.

Šogad kostīmu ballē uz citu fona izcelties pamanījās popzvaigzne Keitija Perija, kura, sekojot organizatoru aicinājumam ar saviem tērpiem paust ironiju, humoru, parodiju, teatrālismu un pārspīlējumu, bija pārģērbusies par kristāla lustru.

Arī burziņā, kas sekoja pēc oficiālās labdarības balles, Perija nebeidza pārsteigt. Viņa uz citu dāmu fona izcēlās ar krāšņu burgera kostīmu.

Savu tēlu Perija bija papildinājusi arī ar cepuri, kurā iestrādāts koka irbulis. Savukārt zem kārtainā burgera viņa bija uzvilkusi minikleitu, kas veidota pēc salātlapas līdzības.

Jau vēstīts, ka katru gadu ballei ir noteikta tēma, kuras vadlīnijas jaušamas slaveno viesu tērpos. Šogad balles apmeklētāji tika mudināti savā apģērbā veidot atsauces uz ebreju izcelsmes amerikāņu rakstnieces Sūzenas Zontāgas eseju "Notes on "Camp"".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!