Foto: instagram.com/fkirkorov/

Krievijas estrādes mākslinieks Filips Kirkorovs ir divu bērnu, meitiņas Allas-Viktorijas un dēla Martina-Kristo (visi attēlā), tēvs. Aizvadītajā nedēļā viņš publiskojis unikālus foto, kuros iemūžināts kopā ar abiem mazulīšiem.

Kirkorovs ir aktīvs dažādu sociālo tīklu lietotājs. Īpaši lielā cieņā māksliniekam ir foto blogu vietne Instagram, kurā viņš savus atbalstītājus un draugus informē ne tikai par profesionālajām, bet arī ikdienas gaitām.

Krievijas šovbiznesa spīdeklis reti zīmējas ar privātās dzīves notikumiem, kas skar viņa bērniņus, taču aizvadītajā nedēļā Kirkorovs visus pārsteidzis, atrādot foto, kuros viņš iemūžināts kopā ar abiem saviem mazuļiem Bulgārijā.

Kirkorovs ar savu meitiņu, kurai novembrī apritēs četri gadiņi, un dēlu, kurš pasaulē nāca 2012. gada vasarā, atpūties pie Melnās jūras, un ģimeniskās izklaides Filips atrādījis divās piemīlīgās bildītēs, kas sajūsminājušas tūkstošiem mākslinieka fanu.

Море,отдых, семья, и пусть весь мир подождет!✌️

A photo posted by fkirkorov (@fkirkorov) on

Attēli vērtējami kā unikāli, jo Kirkorovs vairākkārt dažādās intervijās plašsaziņas līdzekļos atklājis, ka viņš nevēlas, lai bērniņu sejas nemitīgi parādītos uz žurnālu vākiem un presē tiktu iztirzātas mazuļu gaitas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!