Foto: Vida Press

Slaveno ļaužu mīlas dzīves līkloči vienmēr bijis viens no tabloīdu iecienītākajiem tematiem, un šobrīd dedzīgi tiek sekots līdzi amerikāņu dziedātājas Lady Gaga romānam ar slavenību aģentu Kristianu Karino (abi attēlā).

Vēsts, ka starp 30 gadus veco dziedātāju un par viņu 18 gadus vecāko vīrieti uzvirmojušas romantiskas jūtas, izplatījās jau februāra sākumā, kad abi tika pieķerti skūpstoties Nacionālās futbola līgas finālspēles "Super Bowl" laikā.

Savukārt šomēnes sensāciju mednieki ar kamerām pārīti pamanījuši pie kādas Beverlihilsas viesnīcas, un paparaci guvums bijis gana iespaidīgs – fotogrāfi tikuši pie kadriem, kuros Lady Gaga skūpstās ar jauno sirdsāķīti un velta viņam dažādas mīļuma izpausmes.

Kā vēsta ārzemju mediji, Karino un Lady Gaga ir saistīti ne tikai romantiski, bet arī profesionāli – viņš strādā par mūziķes aģentu. Savulaik vīrietis sadarbojies ar tādiem zināmiem māksliniekiem kā Džastins Bībers, Kristīna Ailera, Mailija Sairusa, Dženifera Lopesa un vēl daudziem citiem.

Vēsts, ka Gaga uzsākusi jaunas attiecības, daudziem ir pārsteigums. Jau ziņots, ka aizvadītā gada vasarā viņa pašķīrās no sava līgavaiņa, aktiera Teilora Kinnija. Abi toreiz klāstīja, ka joprojām mīlot viens otru, bet nolēmuši ieturēt nelielu pauzi, un tas daudziem viesa cerības, ka pāris varētu atkal atjaunot attiecības.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!