Foto: F64

Pēc šova Okartes skatuve 2 noslēguma divas no tā dalībniecēm – Laura Raila un Lingita Lina Bopulu - izlēmušas nepamest iesākto un turpina vingrot pie aktīvās trenerītes Kristīnes Bērziņas.

"Meitenes nāk uz nodarbībām divas reizes nedēļā. Ja vingrot nāk no laba prāta un strādā ar prieku, rezultāts šiem treniņiem būs ļoti efektīgs. To varēsim novērtēt jau pēc pusgada, gada," sarunā ar DELFI Izklaide par meiteņu apņēmību priecājas Kristīne, kura abas jaunās dziedātājas kopā ar citām sportu mīlošām meitenēm trenē sporta klubā X7.

Okartes skatuvei noslēdzoties, vairāki jaunie talanti solīja Kristīnei turpināt sportot, tomēr lielākā daļa palaidusies slinkumā - vingrot turpina tikai šīs abas meitenes.

"Pēc Okartes skatuves mēģināju turpināt vingrot mājās, bet tas man īsti neder; daudz veiksmīgāk viss padodas, ja kāds stāv blakus un mazliet pabaksta. Mājās taču ļoti labi var šmaukties un kādu nodarbību izlaist vai nevingrot veselu nedēļu, bet te ir grafiks un tas ir labi, tas disciplinē," sarunā ar DELFI Izklaide atklāj Laura.

Viņa smejas, ka nodarbībās pie enerģiskās Kristīnes nudien nevienam nav ļauts slinkot. "Slodzes ziņā jau ir vieglāk, Okartē pēc vingrošanām man nāca miegs, jo ikdienā gandrīz nesportoju. Tagad miegs vairs nenāk, jūtu, kā manī ieplūst enerģija, šķiet, ka varētu darīt vēl un vēl.

Pēc aerobikas treniņa man patīkama balva ir sauna. Kādreiz apgalvoju, ka mana stihija ir riteņbraukšana, peldēšana un dejošana un viss pārējais nav domāts priekš manis. Izrādās, tā nemaz nav - ja sāc sportot, tad tas iepatīkas, vajag tikai saņemties spert pirmo soli," sajūsmā par treniņiem ir jaunā dziedātāja.

Savukārt Lingita atklāj, ka vasaru izmanto treniņiem, lai rudenī spēka un enerģijas pilna varētu uzsākt studijas augstskolā.

"Esmu veiksmīgi iestājusies Latvijas Universitātē humanitāro zinātņu fakultātē - tajā programmā, kurā visvairāk gribēju. Protams, budžetā," palepoties var Lingita.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!