Foto: Privātais arhīvs
Beidzoties vasarai, vairāki populārie latvieši, bēgot no drēgnā rudens, devušies ceļojumos. Arī dziedātājs Lauris Reniks (attēlā) kopā ar savu māsu Rūtu un dziedātāju Martu Kukarani devies pāri okeānam, lai izbaudītu ikgadējās brīvdienas ASV.

Lauris uz Ameriku devās septembra sākumā un pirms tam saviem faniem vēstīja, ka uz kādu laiciņu pazudīs no mikroblogu vietnes Twitter, kurā regulāri stāsta par savām gaitām, un turpmāk viņa piedzīvojumiem būs iespējams sekot līdzi sociālajā portālā Facebook.

ASV mūziķim ir visai iecienīts brīvdienu galamērķis. Lauris Ameriku sauc par savām "otrajām mājām" un uz štatiem  cenšas aizbraukt vismaz reizi gadā, lai apciemotu savus draugus, paziņas un klaida latviešus.

Pa šo laiku Reiniks jau paspējis paviesoties vairākās lielākajās ASV pilsētās, kā arī apmeklēt populāras un ievērojamas vietas, piemēram, Bruklinas tiltu Ņujorkā, Universal Studios filmēšanas paviljonu Holivudā un Laguna Beach pludmali Kalifornijā.

Apceļojot ASV, mūziķis paviesojies arī Lasvegasā un pat izmēģinājis veiksmi populārajā kazino Bellagio, tiesa, kā vēsta pats Lauris, azartspēlēs viņām īpaši nav veicies.

Pagaidām mūziķis ASV bauda nesteidzīgu un laisku atpūtu, taču pērnajā gadā, kad Lauris viesojās Losandželosā, viņš kļuva par liecinieku bankas zādzībai, kuras laikā divi noziedznieki pa automašīnas logu izmeta ievērojamu naudas summu, lai apgrūtinātu viņu noķeršanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!