Foto: DELFI

Šarmantais mūziķis Lauris Reiniks, kurš izpelnījies fanu un viņu omīšu mīlestību kā allaž elegants, pieklājīgs un jauks puisēns, pārsteidzis fanus ar ēverģēlīgu gājienu. Viņš ievietojis savā "Instagram" blogā bildi ar pliku dibenu.

"Pirtī mana dvēselīte ar Dieviņu runājās. Neaizmirstama pieredze," svētdienā, 3. jūlijā, "Instagram" faniem ziņoja Reiniks, papildinot ierakstu ar attiecīgu bildi.

Tajā redzams kāds pavisam pliks puisietis, kurš atgūlies uz lāvas un, apaļajam dupsītim spīdot, bauda pirts rituālu.

Simtiem fanu ar sajūsminātu "patīk" novērtējuši draisko bildi. Tiesa, dibenam tikusi arī kritika – fani iesmējuši, ka sēžamvieta izskatoties pabāla. Kad sekotāji sākuši norādīt Reinikam uz viņa bildes sensacionalitāti, mūziķis koķeti pajautājis, kāpēc gan visiem šķiet, ka tas viņa dupsis – tas varot būt pirtiņas reklāmas plakāts.

Fani gan pasmējušies un aicinājuši mākslinieku nemeklēt atrunas – varot atpazīt pēc kāju pēdām. Atbalstītāji arī norādījuši, ka šajā kontekstā par plikumu izrādīšanu nav jākaunas – bilde ir mākslinieciski baudāma, jo kailais augums lieliski iederas vilinošā pirtošanās ainiņā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!