Foto: Privātais arhīvs

Dziedātājas Lienes Greifānes (attēlā) fani un atbalstītāji pēdējā laikā bija norūpējušies par mākslinieces nevīžīgo izskatu un jau
sāka mudināt mākslinieci vairāk piedomāt pie tēla. Liene fanu aizrādījumus ņēmusi vērā – pēdējās bildēs viņa ir absolūti perfekta.

Greifāne allaž bijusi no tām skatuves dīvām, kuras par savu izskatu īpaši piedomā. Agrāk bija teju neiespējami pieķert dziedātāju bez grima vai perfektas frizūras - dziedātāja allaž izskatījās kā no žurnāla vāka izkāpusi.

Problēmas ar ārējo izskatu Lienei sākās līdz ar vasaras iestāšanos. Dziedātāja vēlējās sveikt vasaru ar pieaudzētiem matiem, taču drīz vien bija spiesta tos noņemt. Liene toreiz atklāja faniem, ka pieaudzēšana krietni paplucinājusi viņas dabīgo galvas rotu un jau brīdināja, ka, mēģinot ataudzēt matus, kādā brīdī varētu izskatīties ne visai aktuāli.

Šovasar dziedātāja ļāva atkopties savam dabiskajam skaistumam, īpaši neiespringstot uz grimu vai frizūras veidošanu. Fanus, kas bija pieraduši pie allaž perfektās Greifānes, tas nedaudz samulsināja. Īpašu tautas neizpratni raisīja Greifānes iznāciens uz sarkanā paklāja Prāta vētras koncertā - māksliniece uz glamūrīgo pasākumu bija ieradusies vienkārši astītē savāktiem matiem.

Ar septembri gan viss mainījies. Fani novērojuši, ka Greifāne, iestājoties rudenim, atkal draudzējas ar grimu un, izejot no mājas, eleganti ieveido matus. Lienes rudens tēls ir ieturēts kino dīvas Merilinas Monro stilā - dziedātājas matos rotājas vieglas lokas, lūpas ir kārdinoši sarkanas, bet tēlu papildina retro stila saulesbrilles.

Uzticamie fani ar prieku atzīstas, ka Lieni satriecošajā jaunajā imidžā teju nevarot pazīt, un slavē mākslinieci par jauno, perfekto tēlu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!