Foto: Privātais arhīvs
Dziedātāju Lindu Leen (attēlā pa kreisi) ierasts redzēt allaž elegantu – viņa ir smuki saposusies un no bildēm raugās ar mākslinieciski apgarotu seju. Taču arī Linda ir tikai cilvēks, un to viņa pati apstiprinājusi, ievietojot sociālajos tīklos atraktīvu attēlu.

Bildīšu modes tendences sociālajos tīklos ir vilinošas - grūti nekrist kārdinājumā un nenopozēt ar izbāztu mēli vai seksīgi piemiegtu aci, ja vesela plejāde daiļavu steidz uz kameru raudzīties tieši šādi.

Tas, ka ar izbāztu mēlīti šad tad uzbildējas kāda no Latvijas slavenajām Lienēm, vairs nevienam nav nekāds pārsteigums. Taču ir ļaudis, no kuriem tādas aušības neviens negaida, tostarp arī Linda Leen.

Lindas bildes atšķirībā no daudzu citu Instagram kolekcijām ir jēgpilnas - māksliniece reti kad publicē parastus selfijus. Taču arī viņa ir tikai cilvēks, tāpēc galu galā salūzusi kārdinājuma priekšā.

Ceturtdienas, 10. decembra, pēcpusdienā dziedātāja iepriecinājusi savus Instagram fanus ar bildi, kurā pozē visās labākajās sociālo tīklu tradīcijās - ar seksīgi izbāztu mēlīti un koķeti piemiegtu aci.

Kā jau tas bija sagaidāms, bilde īsā laikā izpelnījusies neskaitāmas "patīk" atzīmes, kas liek cerēt, ka šai draiskajai bildei sekos arī citas līdzīgas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!