Foto: instagram.com/buzova86

Satraucošus jaunumus saviem faniem steigusi pavēstīt pretrunīgi vērtētā Krievijas dziedātāja Olga Buzova – viņas jaunākā videoklipa filmēšanā piedalījies par pasaulē seksīgāko noziedznieku dēvētais amerikāņu modelis Džeremijs Mīkss (abi attēlā).

Buzova sociālajos tīklos atklājusi, ka šonedēļ Maskavā nofilmēts materiāls viņas jaunākā hita "WiFi" videoklipam, un pie viena arī padižojusies, ka tā tapšanā piedalījies Mīkss, kurš slavu izpelnījās pirms pāris gadiem, kad viņš ASV tika aizturēts par nelikumīgu munīcijas un ieroču glabāšanu.

Vīrieša foto no policijas iecirkņa 2014. gadā kļuva par īstu sensāciju, un interneta lietotāji toreiz sprieda, ka viņš ir tik seksīgs un pievilcīgs, ka viņam labāk būtu vajadzējis kļūt par modeli, nevis pārkāpt likumu.

Mīksam tika piespriests cietumsods, savukārt 2016. gada pavasarī viņš tika atbrīvots no ieslodzījuma un kala dzelzi, kamēr tā karsta, cītīgi ķeroties klāt modeļa karjeras veidošanai.

Kopš tā laika Mīkss kļuvis par tabloīdu zvaigzni, defilējis smalku zīmolu modes skatēs un piedalījies dažādās reklāmas kampaņās. Tagad savu sasniegumu sarakstu viņš var papildināt ar jaunu ierakstu – piedalīšanos Krievijas popzvaigznes Buzovas klipā.

Tiesa, Oļas pielūdzējiem vēl kāds laiciņš būs jāpagaida līdz klipa pirmizrādei, bet dziedātāja "Instagram" tīklā padalījusies ar skaistiem aizkulišu foto, kuros viņa iemūžināta ar Mīksu. Arī pats bijušais ieslodzītais "Instagram" tīklā publiskojis kadru, kas uzņemts Sarkanajā laukumā Maskavā, bet tā aprakstā pasūkstījies par aukstumu.

😈 @jmeeksofficial #wifi foto by @jimjordanphotography 💣

A post shared by Ольга Бузова (@buzova86) on Jan 31, 2018 at 12:54pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!