Foto: DELFI

Otrdien, 14. februārī, Saulkrastu kapos pēdējā gaitā tika izvadīta populārās pašmāju grupas "Duets Sandra" soliste, fanu iemīļotā dziedātāja Sandra Brīnuma.

Jau vēstīts, ka skatuves māksliniece mūžībā devās 10. februārī 57 gadu vecumā, zaudējot cīņu ar retu slimību – pērn viņai tika diagnosticēta amiotrofā laterālā skleroze.

"Tā ir neiroloģiska slimība, kas vienmēr ir letāla. Tādēļ agri vai vēlu tas, kas notika šodien, būtu noticis. Taču es nedomāju, ka šis brīdis pienāks tik ātri. (..) Es biju viņai līdzās. Līdz pēdējam brīdim Sandra bija pie pilnas apziņas," par sievas pēdējiem mirkļiem žurnālam "Privātā Dzīve" pastāstījis viņas vīrs un dueta partneris Andris Brīnums.

"Duets Sandra" ticis izveidots 1991. gadā, bet Sandra un Andris laulības saitēm bija saistīti jau 35 gadus. Savas radošās darbības laikā muzikālā apvienība radījusi daudz dziesmu, kas iemantojušas klausītāju atzinību un kļuvušas par īstiem hitiem deju plačos, padarot muzikālo apvienību un tās solisti par pašmāju mūzikas fenomenu.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!