Foto: instagram.com/liene_somase/

Latvijā populārā dziedātāja Liene Šomase (attēlā) šonedēļ bija devusies uz Pēterburgu, kur viņa piedalījās bērnu dziesmu konkursa žūrijā. Brauciens patīkami ietekmējis skatuves mākslinieces omu – viņa Krievijā burtiski izplaukusi.

Tam, kā Lienei veicās Pēterburgā, bija iespējams sekot līdzi ar sociālo tīklu starpniecību. Dziedātāja "Instagram" tīklā padalījusies ar ainiņām no pilsētas apskates, konkursa aizkulisēm un bildītēm, kurās viņa demonstrē savu šī pavasara stiliņu.

Tā, piemēram, vairākus simtus sarkano sirsniņu jeb "patīk" izpelnījies Lienes selfijs, kurā visā krāšņumā iespējams novērtēt dziedātājas šarmanto, koķeto smaidu.

Jāatzīmē, ka mūziķe konkursa ietvaros izmēģinājusi arī visai nebēdnīgu, bet tajā pašā laikā ļoti sievišķīgu frizūru – nedaudz uz atpakaļu pieglaustus matus. Savukārt mugurā viņa tērpusi īsus bruncīšus un pieskaņotu krekliņu, bet kājās āvusi stilīgas šņorkurpes.

"Tik ļoti skaista!" dziedātājas stilu komentējusi kāda fane. "Paldies. Tieši skaisti arī jūtos," par komplimentu laipni pateikusies Liene, liekot noprast – arī viņa pati nudien jūtas uzplaukusi.

Svētku vakariņas Santpēterburg.

A post shared by Liene (@liene_somase) on Mar 27, 2017 at 8:35am PDT

Arhitektūra un daile. #jauniiespaidi #inspire

A post shared by Liene (@liene_somase) on Mar 25, 2017 at 7:27am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!