Foto: Privātais arhīvs
Krievijas estrādes zvaigznes jau izsenis iecienījušas Jūrmalu kā izcilu galamērķi, kur pavadīt vasaras mēnešus, un Latvijas kūrortu atzīst arī komponists un mūziķis Igors Nikolajevs.

Gandrīz katru vasaru Nikolajevs kopā ar tuviniekiem pavada Jūrmalā, un šis gads nav izņēmums. Skatuves mākslinieks savas gaitas cītīgi dokumentē sociālajos tīklos, un Igora jaunākie publiskotie foto liecina, ka viņš ar ģimeni ieradies Latvijā.

Komponists šonedēļ savus "Istagram" sekotājus dāsni apbēris ar kadriem no Jūrmalas, kas ļauj novērtēt Krievijas šovbiznesa spīdekļa gaitas un piedzīvojumus.

Vairākos foto Nikolajevs iemūžinājis savu un sievas, dziedātājas Jūlijas Proskurjakovas kopīgo meitiņu Veroniku. Slaveno vecāku atvase Jūrmalā ālējusies bērnu atrakcijās un kopā ar tēti devusies uz restorānu.

"Mēs ar Ņikušu jau esam Jūrmalā. Laiks šeit ir lielisks. Un kāds gaiss!" saviem faniem ziņojis komponists.

Atgādinām, ka vasarā ierasti Jūrmalā atpūšas arī Krievijas šovbiznesa slavenākais pāris – dziedātāja Alla Pugačova un humorists Maksims Galkins. Tāpat arī kūrorta sezonā uz Latviju pošas dziedātāja Kristīna Orbakaite ar ģimeni un daudzi citi zināmi kaimiņzemes ļaudis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!