Foto: Vida Press

Amerikāņu popzvaigzne Mailija Sairusa un austrāliešu izcelsmes aktieris Liams Hemsvorts augustā nāca klajā ar paziņojumu, ka nolēmuši pārtraukt savu kopdzīvi, un vien pāris dienas vēlāk ziņu virsraksti vēstīja, ka dziedātājai jau parādījusies jauna simpātija – TV personība un blogere Keitlīna Kārtere.

Lai gan sākotnēji Sairusa un Hemsvorts paziņoja, ka nolēmuši tikai pārtraukt kopdzīvi, pēc tam, kad tabloīdus pāršalca ziņas, ka dziedātāja uzsākusi dēku ar sievieti, aktieris tiesā arī iesniedza oficiālu laulības šķiršanas prasību. Abi apprecējās pērn ap Ziemassvētkiem.

Hemsvorts pēc šķiršanās vairījies no publicitātes, savukārt Sairusa tieši pretēji – ar apskaužamu regularitāti nonākusi fotogrāfu redzeslokā un gozējas dažādos izdevumos.

Savulaik par vienu no neķītrākajām mūsdienu popzvaigznēm dēvētā Sairusa savas tuvās attiecības ar Kārteri vairs neslēpj. Abas regulāri iziet kopā sabiedrībā un nevairās no dažādām mīļuma izpausmēm – sadošanās rokās, skūpstiem un citiem uzmanības apliecinājumiem.

Turklāt savas attiecības abas demonstrē tik uzkrītoši, ka daudzi sprieduši – tas viss, iespējams, ir reklāmas triks Sairusas popularitātes veicināšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!