Foto: Privātais arhīvs
Leģendārās skatuves mākslinieces Olgas Rajeckas dzīvē šobrīd uzplaucis pavasaris, un dziedātāja atkal jūtas iemīlējusies. To apliecina arī fakts, ka marta izskaņā mūziķe ar savu līgavaini Ivo Bankavu (abi attēlā) izbaudījusi romantiskas brīvdienas sniegotajās Itālijas virsotnēs.

Romantiskas jūtas starp Rajecku un 42 gadus veco skaņu inženieri uzplauka aizvadītā gada nogalē, un vairākus mēnešus publiskajā telpā tika runāts par abu attiecībām, taču oficiāls apstiprinājums tām tika sniegts tikai februāra vidū.

Toreiz intervijā žurnālam Kas Jauns Bankavs atklāja, ka viņš ļoti mīlot Olgu un pat izteicis viņai bildinājumu. Tāpat viņš arī neslēpa, ka abi jau dzīvojot kopā dziedātājas mājvietā Bukultos, un viņš vēlas, lai kāzas notiktu pēc iespējas drīzāk.

Šobrīd abi mīlnieki vairs nevairās no sev pievērstās uzmanības un attiecības necenšas slēpt - to apliecina ne tikai februārī notikušajā Eirovīzijas nacionālās atlases ballītē tapušie attēli, kuros Rajecka mīļi pozē ar savu sirdsāķīti, bet arī nesenie foto, ko skatuves māksliniece publicējusi savos sociālajos tīklos.

Olga mikroblogu vietnē Twitter un foto vietnē Instagram padalījusies ar vairākiem krāšņiem ceļojuma attēliem, kuros kopā ar savu mīļoto vīrieti pozē sniegotajos Alpos, kur abi marta izskaņā bija devušies izbaudīt slēpošanas priekus.

Bildēs iemūžinātas dažādas ikdienišķas ainiņas, kā arī abu mīlnieku jautrās izklaides sniegā, un grūti nepamanīt, ka šajos foto pāris izskatās patiešām iemīlējies un laimīgs, tādeļ nav ne mazāko šaubu, ka abi no sirds izbaudījuši romantisko ceļojumu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!