Foto: Vida Press

Barbadosiešu izcelsmes dziedātāja Rianna (attēlā) ir gluži vai apsēsta ar sava ķermeņa atkailināšanu un publisku izrādīšanu, un šonedēļ viņa kārtējo reizi nonākusi mediju uzmanības lokā – mūziķe pusplika plosījusies savas dzimtenes ikgadējā karnevālā.

27 gadus vecajai popzvaigznei Karību salu karnevāls, kura centrālais notikums ir vērienīga parāde, ir gluži kā medus maize, jo tajā iespējams ne tikai gozēties pieticīgā kostīmā, bet arī plosīties uz velna paraušanu.

Katru gadu slavenā māksliniece atgriežas dzimtajā zemē, lai parādi pagodinātu ar savu klātbūtni, un viņa vienmēr kļūst par karnevāla galveno zvaigzni, kurai apkārt spieto ļaužu pūlis, cenšoties pieskarties Barbadosas populārākajai sievietei.

Arī šogad Rianna savu parādes tērpu bija ieturējusi Karību salu karnevālu labākajās tradīcijās - māksliniece savu miesu bija piesegusi ar greznu krūšturi un spožiem akmentiņiem rotātām biksītēm. Tāpat viņa tēlu bija papildinājusi arī ar krāšņiem spārniem un izteiksmīgu galvas rotu.

Pusplikā dziedātāja parādē izklaidējās pēc pilnas programmas - Rianna ne tikai izkustināja ķermeni Karību salu karstākajos ritmos, bet arī pamanījās uztīt kāsīti un to demonstratīvi uzsmēķēt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!