Foto: instagram.com/nikolajspuzikovs/
Aizgājušais gads Latvijas meiteņu mīlulim un dziedošajam policistam Nikolajam Puzikovam mīlas frontē bija visai sarežģīts. Vairākus mēnešus turpinājās spekulācijas par viņa draudzenes iespējamo neuzticību, taču tagad, šķiet, viss nostājies savās vietās.

Puzikovs ilgi bija brīvs puisis, taču drīz pēc tam, kad viņš atrada sev otru pusīti, ar to sākās nedienas. Dziedātāja draudzeni Anniju viņas bijušais draugs Nikijs Valmispilts publiski apsūdzēja Puzikova krāpšanā.

Nikijs pagājušā gada pavasarī vērsās pie medijiem ar satraucošiem apgalvojumiem. Puisis ne tikai paziņoja, ka Annija Puzikovam aiz muguras turpina "līmēties klāt" bijušajam draugam, bet dziedošo policistu izvēlējusies vien viņa naudas un slavas dēļ.

Lai gan pāris no komentāriem atturējās, no mūziķa sociālajiem tīkliem pazuda pārīša kopbildes. Puzikova fanes mēnešiem dzīvoja aizturētu elpu, gaidot kā konflikts atrisināsies un cerot, ka smukulītis atkal būs brīvs vīrietis.

Vasaras izskaņā Annija devās atbalstīt savu Puzikovu uz kādu šova filmēšanu. Kamēr Puzikovs uz skatuves dzirksteļoja kā jau allaž, Annija klusiņām sēdēja skatītāju rindās, lūkojoties telefonā. Fotogrāfiem tā arī neizdevās tikt pie romantiskām pāra kopbildēm.

Sagaidot jauno gadu, Puzikovs pielicis punktu minējumiem. Dziedošais policists savos sociālo tīklu profilos pēc ilgiem laikiem atkal ielicis bildes, kur redzams kopā ar Anniju. Mākslinieks atklājis faniem, ka ar draudzeni devies kopīgā ceļojumā un svinējis svētkus, no jauna salaužot cerību pilno fanīšu mazās sirsiņas.

Laimīgu Jauno Gadu🎉🎉🎉🎉🎄🎄🎁!!!

A photo posted by NIKOLAJS PUZIKOVS (@nikolajspuzikovs) on Dec 31, 2015 at 11:53am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!