Foto: instagram.com/samantatina/

Lai arī dziedātājai Samantai Tīnai (attēlā) šopavasar nav ne brīža atpūtai un viens muzikāls konkurss seko otram, viņa nebūt neizskatās sagurusi. Acīmredzot darbs Samantu dara tikai skaistāku, jo šopavasar viņa burtiski mirdz.

Samantai šogad atelpai laika nav bijis ne mirkli. Gada pirmie mēneši viņai pagāja, regulāri mērojot ceļu uz Viļņu, kur notika šova Zvaigžņu dueti filmēšana.

Februārī māksliniece vēl pamanījās lieliski startēt Supernova konkursā, bet Lietuvas šovā noturējās līdz pat galam, iegūstot godpilno otro vietu.

Ilgi gaidītā atpūta izpalika, jo uzreiz pēc tam māksliniece devās uz Maskavu, kur, izturot pamatīgu konkursu, īstenoja vienu no saviem sapņiem un tika pie iespējas pārstāvēt Latviju Jaunajā vilnī. Nu sākas intensīva gatavošanās tam.

Lai arī iepriekš sarunās ar DELFI Izklaide Samanta atklājusi, ka viņai šobrīd nav laika, lai palutinātu sevi ar, piemēram, masāžu, kas māksliniecei ļoti iet pie sirds, vai citām sievišķīgām lietiņām, meitene uzsvērusi, ka aktīvs darbs savā ziņā rada viņā jaunu enerģiju.

Tas novērojams arī mākslinieces izskatā. Samantai, kura regulāri tikusi aprunāta te par auguma, te par sejas izmaiņām, šopavasar nudien vairs nav, kur "piesieties".

Māksliniece savā Instagram blogā šopavasar publicē attēlus, kuros izskatās pēc īstas lellītes, turklāt efekts nav panākts ar kosmētikas kilogramu palīdzību. Samantas sejas āda staro, apliecinot faniem, ka ar meiteni viss kārtībā – slodze darbā viņu pozitīvi iedvesmo.

Daļa sekotāju pat jautā meitenei, vai pozitīvās izmaiņas ir plastiskās operācijas rezultāts, par ko Samanta vien gardi nosmejas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!