Foto: Privātais arhīvs

Populārā latviešu dziedātāja Samanta Tīna (attēlā) šogad pastiprināti pievērsusies fitnesa aktivitātēm. Viņas sasniegumiem sekot un no tiem iedvesmoties var arī dziedātājas atbalstītāji – Samanta sociālajos tīklos regulāri publicē bildes, atklājot, kā fitness uzlabo viņas augumu.

Februāra sākumā simpātiskā dziedātāja saviem sociālo tīklu sekotājiem paziņoja, ka arī viņa pieder pie tās tautas daļas, kura jaunajā gadā apņēmusies aktīvāk sportot. Māksliniece atklāja, ka sporta klubu nolēmusi apmeklēt kopā ar mīļoto puisi Nauri.

Pēc šī paziņojuma Samanta turpinājusi aktīvi dalīties ar bildēm no sporta kluba, tādējādi apliecinot saviem atbalstītājiem, ka sacītais nav tukši vārdi. Dziedātāja trenējas sporta klubā Centrs treneres Jutas vadībā.

Kā redzams viņas publicētajās bildēs no sportiskajām aktivitātēm, Samanta aktīvi nodevusies vingrošanai ar trenažieriem. Februāra izskaņā viņa publicējusi sociālajos tīklos bildi, kurā redzama vingrojam kailu puncīti, tādējādi ļaujot visiem aplūkot savu lielisko formu un iedvesmojot sportiskām aktivitātēm.

Samanta kā jau skatuves māksliniece allaž rūpējusies par savu ārējo izskatu un fizisko formu. Pagājušovasar viņa bija aizrāvusies ar EMS treniņiem jeb elektrisko muskuļu stimulāciju, atklājot, ka tradicionālo darbošanos trenažieru zālē aizstājusi ar šīm aktivitātēm.

Spriežot pēc viņas jaunākajiem attēliem sociālajos tīklos, māksliniece tomēr izlēmusi atgriezties pie vecā labā tradicionālā fitnesa.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!