Foto: Publicitātes foto

Novembra sākumā populārā pašmāju jaunā skatuves māksliniece Samanta Tīna bija devusies uz Afganistānu, lai ar saviem koncertiem priecētu tur dienošos latviešu karavīrus.

Latvijas mūziķu viesošanās pie Latvijas kontingenta karavīriem starptautisko operāciju rajonā Afganistānā kļuvusi par ikgadēju tradīciju, kuras mērķis ir iepriecināt un morāli stiprināt Latvijas karavīrus.

Kā vēsta Samantas Tīnas pārstāvis Kristiāns Kaktiņš, dziedātājai šogad bija tas gods sniegt divus koncertus Mazāršarīfas militārajās bāzēs.

"Man bija tas gods viesoties pie mūsu karavīriem Afganistānā un atbalstīt tos garīgi. Par šādu iespēju biju ļoti pagodināta.

Bija vajadzīga drosme, jo tur nav ne palmu, ne tirkīza ūdens pludmaļu, bet skarbi un bīstami apstākļi gan fiziski, gan garīgi. Man tiešām ir liels prieks, ka šo drosmi varēju smelties no tur esošajiem karavīriem. Viņi visi ir un būs mani varoņi. Paldies arī visiem, kas bija kopā ar mani un palīdzēja," pēc brauciena sajūtās dalījusies Tīna.

Kopā ar dziedātāju uz Afganistānu bija devies arī viens no pēdējo gadu populārākajiem dīdžejiem Latvijā - [Ex] da Bass, kurš pirms abiem koncertiem iesildīja atnākušos karavīrus ar deju mūzikas ritmiem.

"Vēlos pateikt lielu paldies Samantai Tīnai par iespēju ar viņu uzstāties Latvijas nacionālā kontingenta karavīriem Afganistānā.

Iespaidu ir daudz, uzņēma mūs labi, ieguvu arī jaunus draugus. Izturību mūsējiem tur tālumā un paldies par smaidiem, emocijām un viesmīlību," priecājas dīdžejs.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!