Foto: Vida Press
Pašai negribot, ārvalstu mediju ievērības lokā nonākusi popdziedātājas Madonnas bijusī personīgā trenere, filipīniete Nikola Vinhofere (attēlā). Mūziķe apgalvojusi, ka jauniņā daiļava pārgulējusi ar viņas puisi.

Ārvalstu mediji ziņo, ka šo faktu dziedātāja atklājusi sava koncerta laikā Filipīnās, un Madonnas bijušās treneres draisko noslēpumu dzirdējuši tūkstošiem mūziķes fanu.

Madonna koncerta apmeklētājiem pastāstījusi, ka viņai agrāk bijusi ļoti skaista un gudra filipīniešu trenere, taču dziedātājai nācies meiteni atlaist, jo tā esot "izdrā**** viņas draugu".

Ārvalstu mediji veikuši sīkāku izpēti, kurā noskaidrots, ka trenere, kuru dziedātāja nomelnojusi sava koncerta laikā milzīgas auditorijas priekšā, ir Nikola Vinhofere, kura pie Madonnas strādājusi piecus gadus.

2014. gadā dziedātāja savu treneri atlaidusi, un žurnālisti izskaitļojuši, ka tajā laikā Madonna gulējusi ar diviem rotaļu puisēniem – dejotājiem Brahimu Zeibatu un Timoru Stefensu. Abi par viņu ir gandrīz divas reizes jaunāki.

Madonnas bijusī trenere gan šos apvainojumus pagaidām nav publiski komentējusi. Tāpat viņa nav skaidrojusi, kuru no dziedātājas draudziņiem tieši viņa pavedinājusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!