Foto: Privātais arhīvs

Trešdien, 21. augustā, vārda dienu Latvijā svinēja Lindas, un viena no zināmākajām šī vārda nesējām valstī ir dziedātāja Linda Leen. Viņa svētkus atzīmēja ļoti īpaši, aktīvo atpūtu apvienojot ar nesteidzīgu vīna baudīšanu dienas izskaņā.

To, kā viņa atzīmējusi svētkus, Linda atklājusi arī saviem sekotājiem sociālajos tīklos. Tāpat arī viņa "Instagram" tīklā padalījusies ar vairākām dzirksteļojošām, skaistām fotogrāfijām.

"Sākums – ar stopiem no Vaides līdz Kolkai. Turpinājums – autobuss no Kolkas līdz Melnsilam. Kulminācija – 27 kilometri ar kājām gar līča un atklātās jūras krastu. Noslēgums – pelde un Marlboro ielejas Gewurztraminer. Kājas lupatās, bet priecīgs kā traks," vēstījusi dziedātāja.

Dziedātāja vārda dienā citējusi Māri Čaklo un norādījusi, ka "es esmu bagāts, man pieder viss, kas ar mani ir noticis".

"Labākā dāvana ir notikums! Negaidīts, mazajām detaļām piepildīts, pa kādam izaicinājumam (piemēram, 27 kilometriem ar kājām un astoņiem kilometriem ar stopiem), un pašas dabas aplaimots. Piedzīvojām visas krāsas – miglainu bezvēju, glāžainu ūdensspoguli un čaukstošu lietutiņu līča pusē un atbrīvojošu vēju un vakara sauli atklātajā jūrā.

Paldies par tieši šādu svētku dienu! Un arī visiem sveicējiem, kas "pitstopos" atgādināja par to silto mīlestību, ko dāsni saņemu, un no sirds jums pateicos!" savus sekotājus uzrunājusi Linda.

View this post on Instagram

#photobylindaleen

A post shared by LINDA LEEN (@linda_leen_) on Aug 21, 2019 at 2:05pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!