Foto: Vida Press

Sabiedrība vienmēr pievērsusi pastiprinātu uzmanību pāriem ar ievērojamu gadu starpību, un šī iemesla dēļ šonedēļ ziņu virsrakstos nonācis grupas "Aerosmith" līderis Stīvens Tailers, kuram ir attiecības ar par viņu 40 gadus jaunāku sievieti.

Tailers, kurš šopavasar nosvinēja 71. jubileju, kopš 2016. gada ir kopā ar savu bijušo asistenti Eimiju Prestoni. Jau kopš pirmās dienas, kad abi paziņoja, ka ir pāris, mīlētāji bauda lielu preses fotogrāfu, sabiedrības un mediju interesi.

Trešdien Holivudā notikusi filmas "Ad Astra" pirmizrāde, kuru apmeklējis arī Tailers un viņa 30 gadus vecā draudzene. Abi uz sarkanā paklāja nav kautrējušies no dažādām mīļuma izpausmēm, kas arī iemūžinātas fotogrāfijās.

Lai gan sākotnēji ziņa par abu attiecībām daudziem lika izteikt dažādas piezīmes un versijas par Eimijas motīviem, pirmizrādē pāris demonstrēja izcilu saskaņu un siltas attiecības, nekautrējoties arī no publiskiem skūpstiem.

Jāatzīmē, ka Tailers savā mūžā ir bijis precējies divas reizes un sarūpējis četrus bērnus no vairākām dažādām sievietēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!