Foto: Privātais arhīvs

Pazīstamā dziedātāja un hitu Es jūku prātā un Tu esi cerība autore Katy Tindemark (attēlā) nupat atgriezusies no Šveices, kur ar savu talantu savaldzinājusi Lugano modes šova smalkos viesus.

"Jau sesto reizi apciemoju Šveices pilsētu Lugano, uzstājoties ar koncertiem. Šogad kopā ar dziedātāju Natāliju Tumševicu kā īpašās viešņas bijām uzaicinātas uz Lugano Fashion Show 2015. Modes šovs notiek Lugano centrālajā laukumā Piazza Manzoni," DELFI Izklaidei atklāj Tindemark.

Smalkajā pasākumā abas dāmas uzņemtas ar ovācijām. Latvijas dziedātājas jau saņēmušas nākamos sadarbības piedāvājumus un tiek aicinātas uzstāties Romā. Koncertā Tindemark prezentējusi arī savu jaunāko pašas sarakstīto dziesmu - Spirits Go on Forever jeb Dvēseles dzīvo mūžīgi.

Brīvajā laikā no mēģinājumiem un paša pasākuma mākslinieces baudījušas zvaigžņu cienīgu atpūtu. "Apmeklējām ekskluzīvākās vietas Šveicē un Itālijā. Blakus slavenajam Komo ezeram atrodas Villa d'Este - oligarhu un glamūra stūrītis," smejoties stāsta dziedātāja.

Viņa gan godīgi atzīstas, ka īsi omulīgi glamūrīgajā villā nav jutusies. "Pirmkārt jau man ir savādāks ģērbšanas stils. Bet tur dzīvojošie  cilvēki, kas bija arī mūsu klausītāji, bija atsaucīgi un interesanti, sarunājoties vakariņu laikā.

Bija gods iepazīties un parunāties ar tādām personām kā Lugano mērs Marko Borradori un itāļu populārais televīzijas ziņu vadītājs Saverio Ariemma," smalko vakariņu detaļas atklāj Tindemark.

Lugano viņa izbaudījusi krāšņo butiku, smaržu un gleznu pasauli. "Bet pati Lugano promenāde, manuprāt, ir visskaistākā vieta uz zemes. Starp citu, Lugano ir Raiņa un Aspazijas otrā dzimtene. Tur viņi nodzīvoja 14 gadus. Parkā atrodas arī viņu piemineklis," interesantu faktu atklāj skatuves māksliniece.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!