Foto: Mango

Grupas Tumsa nemirstīgais līderis Mārtiņš Freimanis (attēlā), ievācoties jaunajā dzīvoklī, ar mantām rokās nogāzies pa kāpņu telpas trepēm un izmēžģījis plecu, ko pats arī uz vietas iesitis atpakaļ, jo jau skolas laikā iemācījies sniegt sev pirmo medicīnisko palīdzību.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Freimanis stāsta, ka gūtā trauma vairs neliek par sevi manīt. "Viens rāviens un plecs bija atpakaļ, vien cīpslas sāpēja. Ar plecu viss ir kārtībā. Daudzi, mani satiekot, laikam domāja, ka esmu lauzis roku, bet roku apsējā pakārtu turēju vien tāpēc, lai tā pēc pleca izmežģīšanas var atpūsties. Šobrīd ar plecu viss ir kārtībā, vien kāja šad tad iesāpas no piedzīvotā kritiena," stāsta mūziķis.

"Pie ārsta jau negāju, viens sitiens un plecs bija atpakaļ vietā. Tā kā esmu padomju laika bērns, tad pats sev protu sniegt pirmo medicīnisko palīdzību. Vidusskolas laikā biju izmežģījis potīti, ko arī iesitu atpakaļ vietā. Protu pats sev pakaļā iešpricēt - vien vajag spoguli, lai redzētu, kur jādur," viņš piebilst.

Taču vairāk par kritienu Mārtiņu uztrauc mājdzīvnieku pieradināšana jaunajā dzīvoklī, jo vistramīgāk pārvākšanos uztver mūziķa kaķi. "Abi kaķi no manis neatkāpjas ne soli, var redzēt, ka viņi pārdzīvo pārvākšanos. Tāpēc esmu dzīvoklī salicis lietas no vecā dzīvokļa, kas smaržo pēc vecajām mājām.

Jaunais mūziķa 112 kvadrātmetrus plašais dzīvoklis atrodas Rīgas centrā un tikai pirms pāris dienām viņš nodevis vecā dzīvokļa atslēgas tā saimniekiem.

"Par sālsmaizi vēl pāragri runāt, vispirms man ir viss jāseved kārtībā un jāiekārtojas, no kastēm un maisiem jāizpako mantas. Būs garš un nogurdinošs process, kamēr sakārtošu TV lietas un ievilkšu internetu, pāradresēšu visus pasta sūtījumus uz jauno dzīvokli," norūpējies ir Freimanis.

Mūziķis norāda, ka savu dzīvokli pirkt nav vēlējies. "Esmu laimīgs, ka man nav kredītu. Pirms trim gadiem man bija ienākusi prātā doma, ka varētu paņemt kredītā dzīvokli, bet, paldies Dievam, mani viens no Latvijā lielākajiem nekustamo īpašumu šefiem atturēja no šāda soļa un es neieslīgu kredītos. Tad jau labāk īrēju dzīvokli. Standartlīgums ir uz pieciem gadiem un, ja patīk dzīvoklis, tad līgumu var pagarināt," skaidro Freimanis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!